duminică, 8 august 2010

O tura pe langa Bucuresti

Ieri, 07.08.2010 am iesit cu Adi (*) la o tura pe langa Bucuresti, pe traseul Prima Evadare, dar cu o mica scurtare a lui. Plecare la 8:30 dimineata din Titan, cu o mica intarziere de 5-6 min din partea mea :) ( scuze , dar trebuia dusa si yoko afara). Dupa 40min si 17km parcursi ajungem la intrarea pe traseul propriu-zis. Traseul este foarte frumos, prin padure mai ales, dar din pacate nu te poti bucura foarte mult de el ca trebuie sa pedalezi destul de repede sa nu tina tantarii pasul cu tine; sa nu cumva sa ai parte de defectiuni tehnice in padure ca te mananca de viu. am observat eu ca daca merg cu 18Km/h sau mai mult, nu ma deranjeaza tantarii :) Traseul este inca marcat cu panglicile albe CUBE (fiind sposori la evenimentul din mai). cand am iesit din padure am intalnit alt inamic : SOARELE :). cu mici intervale cand s-a ascuns in nori, ne-a cam tinut de urat tot drumul pana la Complex Astoria si inapoi. Am pierdut la un moment dat traseul prin padure pe la snagov deoarece niste destepti au defrisat padurea si normal ca au rupt si toate marcajele, dar eram aproape de destinatie, si mai mult Adi stia foarte bine zona. La Astoria ( locatie nestiuta de mine pana ieri) am mancat 4 mici cu catofi prajiti si o bere ( cu alcool :) ), am vizitat mica Gara Snagov (unde venea Ceausescu :)) , am fost putin si pe ponton dupa care am umplut bidoanele cu apa si am plecat ca aveam drum lung la intoarcere si se acumula-se oboseala. Aaaa , la ducere am trecut prin Curtea parasitului Palat Ghica din Caciulati.

Mai jos cateva date despre traseu:
- harta
- km totali parcursi : 104,85Km
- viteza medie : 15,8Km/h
- viteza maxima : 40 Km/h
- timp pedalat : 6 ore 30 min

Si 3 poze facute pe traseu :
primele 2 poze sunt muuult berze ( in viata mea nu am mai vazut asa multe la un loc) care ciugulesc insecte si alte delicatese rascolite de domnii cu tractorul.si in ultima poza este Adi in stransa legatura cu natura :)


PS : apropo, am primit cadouri muuulte de ziua mea :) echipament pentru bicla si nu numai :) Multumesc colegilor(dar si prieteni) . Fara ei cine stie cand imi luam eu aceste lucruri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu